Het knuste dierenhotel vindt u in Landgraaf
5-sterrendierenpension in Limburg

Laat uw hond vakantievriendjes maken

Klik hier

Laat uw kat vakantievriendjes maken

Klik hier

Honden

Alle hotelgasten verblijven in een eigen ruimte, enkel in het hoogseizoen worden deze ruimtes soms gedeeld met soortgenoten. Natuurlijk zijn niet alle honden bevriend met elkaar en wordt er van te voren goed uitgezocht wie met elkaar overweg kunnen. Alleen sociale honden zijn welkom in Dierenhotel Abdissenbosch. Vaak hebben de honden die iedere vakantie komen logeren eerder al vakantievrienden gemaakt. Deze honden blijven dan ook zo veel mogelijk bij elkaar. Door de meer dan 38 jaar ervaring die we inmiddels hebben, weten we zo goed als altijd welke honden bij elkaar passen en welke niet. Als de honden jong zijn zoeken we een speelkameraadje voor uw hond en als ze oud zijn een wat rustigere vriend.

Uitlaten

Niet alle honden worden tegelijkertijd uitgelaten, zodat we tijd hebben om elk dier dat beetje extra aandacht te geven. We doen ons best om uw hond ongeveer op dezelfde tijd uit te laten als dat u dat thuis ook doet.

Vergeet niet om ons te vertellen hoe uw hond heet, want we noemen hem of haar graag bij naam. Als geheugensteuntje hangen we de naam van uw hond ook op de ruimte waarin hij verblijft, samen met het uitlaatnummer. 

Een frisse hond

Blijft uw hond langer dan 5 dagen? Dan mag hij genieten van onze honden-spa, oftewel: hij gaat in bad en wordt door ons gewassen.  

Uw huisdier zit bij ons niet de hele tijd in een hok, maar mag lekker rennen en spelen. Omdat het hier in Nederland niet altijd zo zonnig is als op uw vakantiebestemming zijn de ‘hotelkamers’ ook nog heerlijk verwarmd. Reserveer nu zo’n verwarmde kamer voor uw hond.

Katten

Katten mogen eerst een nachtje wennen, omdat ze meestal van de reis nogal van slag zijn. Daarna mogen ze luieren en spelen in onze comfortabele binnen- en buitenverblijven. In het buitenverblijf met een boom, krabpalen, speeltjes en ligbedjes kan uw kat helemaal losgaan. Er zijn genoeg kattenvriendjes om hele dagen door samen te spelen.

Ook raskatten zijn van harte welkom in ons honden- en kattenhotel in Landgraaf. Uw kat wordt als hij klitvrij is gekomen vanzelfsprekend ook weer klitvrij bij u teruggebracht.

Prijzen

Dagopvang  € 7,85 
Kat korthaar  € 8,50 
Kat langhaar  € 8,90 
Kleine hond  € 13,50 
Kleine hond langhaar  € 14,10 
Middel grote hond  € 14,10 
Middel grote hond langhaar     € 14,60 
Grote hond  € 14,60 
Grote hond langhaar  € 15,15 
Zeer grote hond  € 15,15 
Zeer grote hond langhaar  € 15,65 
Extra grote hond  € 15,65 
Extra grote hond langhaar  € 16,15